Meesterschap in time management

Persoonlijke productiviteit heeft alles te maken met onze houding ten opzichte van de tijd. Een stressvrij leven heeft alles te maken met onze houding ten opzichte van de tijd. Succes heeft alles te maken met onze houding ten opzichte van de tijd. De manier waarop we omgaan met de tijd is de eerste en belangrijkste factor die bepaalt hoe onze levens eruit zien.

Ja, als je een beetje bladert in managementliteratuur, zul je letterlijk duizenden boeken en ideeën vinden die je allerlei verschillende benaderingen aanbevelen voor allerlei verschillende problemen en uitdagingen. Maar ze betekenen allemaal niets, als je je meest schaarse hulpbron niet kunt beheersen; TIJD.

Om die reden was dit de eerste cursus die was opgezet voor de M@ilMentor-website. Als je deze vaardigheid onder de knie hebt, ben je klaar voor de rest. Als je op zoek bent naar een plek om te beginnen, dan heb je ze gevonden.

In deze cursus helpen we je begrijpen waarom tijd de meest beperkende factor is in je leven en werk. We laten je zien hoe je tijd kunt gebruiken in plaats van er door gebruikt te worden. En we leggen uit hoe je de manier waarop je met tijdomgaat en de eindeloze eisen die aan je worden gesteld, kunnen veranderen.

Teken in voor de training

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*